De Wegwijzer helpt woningcorporaties bij het kiezen tussen verschillende oplossingen voor energiemonitoring

Bij duurzaam verwarmde woningen is monitoring belangrijk omdat het verwarmingsvermogen en de verwarmingsvraag dicht bij elkaar liggen. Maar hoe kies je een monitoringoplossing waar je later geen spijt van krijgt? De Wegwijzer helpt bij het verkennen van het speelveld door inzicht te geven in welke oplossingen op de markt zijn en wat je van deze oplossingen mag verwachten.

Samenvatting geboden functies

Door de Wegwijzer zijn in totaal 77 functies geïdentificeerd waar monitoringoplossingen wel of niet in kunnen voorzien. De samenvatting hieronder geeft inzicht in hoe “feature complete” de verschillende oplossingen zijn, maar zegt niets over de kwaliteit ervan. Ga naar de bijbehorende productpagina om daar meer inzicht in te krijgen.

Indien door de Wegwijzer nog geen demo is gezien van de geboden functionaliteit, is het betreffende taartdiagram deels transparant gemaakt.

Verzamelde screenshots

Van alle op dit platform beschreven monitoringoplossingen zijn screenshots verzameld. Klik op een screenshot om naar de bijbehorende productpagina te gaan.